Asiakastuki ma-pe klo 8-16:00
+358 400 997595
0

Tilaa Storit uutiskirje

Ole ensimmäisten joukossa, joka saa uusimmat uutiset sekä tarjoukset sähköpostiisi!

Liittyä seuraan

Olet tilannut Storit-uutiskirjeen!

Saat pian uutiskirjeen postilaatikkoosi!

Olet jo tilannut tämän sähköpostin.

Tapahtui virhe. Tarkista sähköpostiosoitteesi.

Tietosuojakäytäntö

Laomaailma AS:n hallituksen 08.05.2020 hyväksymä

Nämä tietosuojakäytännön periaatteet (jäljempänä periaatteet) selvittävät, miten Laomaailm AS kerää, käyttää ja välittää henkilötietojasi sinun ja Laomaailm AS:n välisessä asiakassuhteessa.

  1. Rekisterinpitäjä
  2. Mitä tietoja keräämme ja käytämme?
  3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperusta
  4. Henkilötietojen siirtäminen ja julkaiseminen
  5. Evästeet
  6. Henkilötietojen säilyttäminen
  7. Oikeutesi
  8. Turvallisuus

1. Rekisterinpitäjä

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä voimassa olevan henkilötietosuojalain mukaisesti on Laomaailm AS (jäljempänä Storit). Storit käsittelee henkilötietojasi näiden periaatteiden sekä voimassa olevan henkilötietosuojalain ja asetusten mukaisesti.

Rekisterinpitäjän ja tietosuojavastaavan yhteystiedot:
Laomaailm AS
Rekisterinumero: 10077541
Osoite: Linamäe 2, Tänassilma küla, 76 406, Saku vald, Harjumaa, Viro
Puhelin: +372 659 3050
Sähköposti: info@storit.fi

2. Mitä tietoja keräämme ja käytämme?

Storit kerää henkilötietojasi alla kuvatuilla tavoilla. Yleensä annat henkilötietosi Storitille itse, kun ostat tai vuokraat laitteita tai olet muulla tavalla vuorovaikutuksessa Varastomaailman kanssa (esimerkiksi verkkokaupan tai asiakaspalvelun kautta). Storit voi myös kerätä henkilötietojasi ulkoisista lähteistä, kuten julkisista tietokannoista (yritysrekisteri, luottotietokanta).

Henkilötiedot, joita Storit kerää, ovat muun muassa seuraavat:

yleiset henkilötiedot, kuten nimi, syntymäaika ja henkilötunnus, henkilöllisyystodistuksen tiedot ja kopio;

yhteystiedot, esimerkiksi sähköpostiosoite, osoite ja puhelinnumero. Yritysasiakkaiden osalta myös henkilön työtehtävä ja yhteystiedot edustetussa yrityksessä ja tiedot valtuutuksesta (edustusoikeus);

asiakassuhteisiin liittyvät tiedot, mukaan lukien asiakaskontaktit, asiakaskyselyt ja vastaukset, Varastomaailman tarjoamaa palvelua koskeva palaute ja asiakastutkimukset, laskutus- ja maksutiedot, tiedot vuokratuista laitteista ja kanssasi tehdyn sopimuksen tiedot;

maksukykyarvio ja velkatiedot;

ja muut tiedot, jotka on kerätty tai luotu sopimuksen täyttämisen yhteydessä.

3. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta

Storit käsittelee henkilötietoja seuraavin tavoin ja Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2016/679, annettu 27 päivänä huhtikuuta 2016, luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä sekä näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta ja direktiivin 95/46/EY kumoamisesta (yleinen tietosuoja-asetus) artiklan 6.1 kohdan a (suostumus henkilötietojen käsittelyyn), b (sopimuksen täytäntöönpanoa tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi), c (rekisterinpitäjän lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi) ja f (oikeutettujen etujen) perusteella.

Storit käsittelee ja kerää henkilötietoja:

mahdollistaakseen palvelujen tarjoamisen, sopimuksen täyttämisen tai valmistelun ja hallitakseen ja ylläpitääkseen asiakassuhteita sinun ja/tai edustamasi yrityksen kanssa. Henkilötietojen käsittely tässä tarkoituksessa perustuu osapuolten väliseen sopimukseen tai Storitin oikeutettuun etuun. Storit pyrkii käsittelemään kaikkia henkilötietoja tarkoitukseen sopivalla, oikeudenmukaisella ja tehokkaalla tavalla;

ilmoittaakseen asiakkaille sähköpostitse Storitin uusista tuotteista ja/tai palveluista, pyytääkseen palautetta tai välittääkseen muita tarpeellisia tietoja Storitin tuotteista ja/tai palveluista. Henkilötietojen käsittely tähän tarkoitukseen perustuu Storitin oikeutettuun etuun antaa asiakkaille tarvittavia tietoja Storitista, mainostaa tuotteita ja/tai palveluita ja tehostaa Storitin liiketoimintamallia. Voit milloin tahansa perua tässä kuvatut markkinointiviestit lähettämällä Storitille sähköpostia aiheesta;

parantaakseen Storitin tuotteiden ja/tai palveluiden laatua ja kehittääkseen uusia tuotteita ja/tai palveluita. Henkilötietojen käsittely näihin tarkoituksiin perustuu Storitin oikeutettuun etuun, että Storitilla olisi riittävästi asiaankuuluvaa tietoa tuotteiden ja/tai palveluiden kehittämiseen;

täyttääkseen kirjanpito- ja verolainsäädännön mukaiset velvoitteensa. Tässä tapauksessa henkilötietojen käsittelyn perustana ovat lakisääteiset vaatimukset, joiden mukaan yrityksen on säilytettävä tietyt kirjanpitotiedot;

arvioidakseen sinun tai edustamasi yrityksen maksukykyä. Storit tekee tämän arvioinnin hallitakseen tietoja veloistasi Storitille sekä maksukykypotentiaalistasi. Jos Storitin laskuja ei ole maksettu ajoissa tai tuotteita palautettu määrätyssä ajassa, voimme käsitellä henkilötietoja julkaistaksemme asiaankuuluvia tietoja velallisten tietokannoissa, oikeudellisia palveluita tarjoaville sekä tietokannoissa, joiden tavoitteena on tehostaa velkojen perintää lain mukaisesti. Tässä tapauksessa Storitin henkilötietojen käsittely perustuu oikeutettuun etuun varmistaa Storitin liiketoiminnan toimivuus sekä suojella yrityksen liiketoiminnan etuja ja kiinnostusta saada maksu tuotteista ja/tai palveluista;

ja seuratakseen Storitin oikeutettua etuja esittää, käsitellä tai puolustaa oikeudellisia vaateita, jotka nousevat Storitin kanssa solmitusta sopimuksesta.

4. Henkilötietojen siirtäminen ja julkaiseminen

Storit voi luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille:

jos lainsäädäntö sallii tai vaatii sitä, esim. toimivaltaisten viranomaisten vaatimuksesta tai oikeudenkäyntiin liittyen;

jos Storitin luotettavat palveluntarjoajat tarjoavat Storitin nimissä palveluita Storitin ohjeiden mukaisesti. Henkilötietojesi käsittelystä vastaa myös siinä tapauksessa Storit;

jos on tarpeen tehostaa velkojen perintämenettelyä;

Storitin yhdistymisen, haltuunoton tai Storitin yrityksen tai sen osan myynnin yhteydessä;

ja jos Storit hyvässä uskossa olettaa, että julkaiseminen on välttämätöntä oikeuksiesi suojaamiseksi, sinun tai muiden turvallisuuden vuoksi, petosten tutkimiseksi tai viranomaisten tiedusteluihin vastaamiseksi.

Storit voi julkistaa henkilötietoja:

Storitin työntekijöille, jotka vastaavat asiakasyhteistyöstä ja asiakassuhteista, sekä työntekijöille kirjanpidossa, IT-huollossa, liiketoiminnan analysoinnissa ja liiketoiminnan suunnittelussa;

asiakassuhteiden hallintaan käytettävien IT-järjestelmien toimittajille ja tilintarkastajille;

henkilöille, jotka auttavat Storitia käyttämään sopimuksenmukaisia oikeuksia (esim. velkojen perintäpalvelut, juridiset konsultit, luottotietoyritykset jne.);

Viron tasavallan valtion virastoille ja tuomioistuimille, mikäli tällaista tiedonsiirtoa vaaditaan lailla;

Rahoituslaitoksille;

Storitin valtuutetuille työntekijöille ja muille henkilöille, jotka osallistuvat sopimuksen täyttämiseen;

mahdollisiin yhdistymisiin, haltuunottoihin tai Storitin omaisuuden täydelliseen tai osittaiseen myyntiin liittyville osapuolille.

Storit ei luovuta henkilötietojasi Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Laomaailm AS on henkilötietorekisterin pitäjä.

5. Evästeet

Storit käyttää verkkosivustollaan www.storitgroup.com myös evästeitä tai vastaavia työkaluja. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sijoitetaan laitteellesi keräämään ja muistamaan tarvittavia tietoja, verkkosivun toiminnan parantamiseksi ja käytön helpottamiseksi. Voimme käyttää evästeitä ja muita vastaavia työkaluja myös tilastollisiin tarkoituksiin kerätäksemme anonyymejä kokonaistilastoja esim. verkkosivuston käytöstä, jotta voimme ymmärtää, miten käyttäjät käyttävät verkkosivua, ja parantaaksemme käyttökokemusta.

Voit estää evästeiden käytön verkkoselaimellasi, rajoittaa niiden käyttöä tai poistaa evästeet selaimestasi. Koska evästeet ovat tärkeitä verkkosivuston toiminnalle, voi evästeiden käytön rajoittaminen vaikuttaa verkkosivun toimintaan.

6. Henkilötietojen säilyttäminen

Storit säilyttää kerättyjä henkilötietoja vain niin kauan, kuin se on näissä periaatteissa kuvattujen tavoitteiden saavuttamiseksi tarpeellista tai lain mukaista.

Suurin osa henkilötiedoistasi säilytetään sinun ja Varastomaailman välisen asiakassuhteen loppuun asti. Tiettyjä henkilötietoja voidaan säilyttää myös asiakassuhteen päättymisen jälkeen, mikäli voimassa oleva lainsäädäntö sitä vaatii tai sen sallii. Esimerkiksi kirjanpidon perusasiakirjoja säilytämme lainsäädännön mukaisesti 7 vuoden ajan kyseisen tilikauden päättymisen jälkeen. Kun henkilötietojesi säilyttämistä ei enää vaadita laissa tai jommankumman osapuolen oikeuksien tai velvollisuuksien kannalta, poistamme henkilötietosi.

7. Oikeutesi

Perustellusta syystä jokaisella on oikeus tutustua Storitin käsittelemiin henkilötietoihin. Sinulla on milloin tahansa kirjallisen ilmoituksen perusteella oikeus tutustua, korjata, päivittää, muuttaa tai poistaa tietojasi. Pyydämme kuitenkin ottamaan huomioon, että tiettyjä tietoja, jotka ovat tässä kuvattujen tavoitteiden saavuttamiseksi ehdottoman välttämättömiä tai lain edellyttämiä, Storit ei voi poistaa.

Sinulla on oikeus vastustaa tiettyjä käsittelyjä. Sinulla on oikeus rajoittaa tietojesi käsittelyä henkilötietosuojalain perusteella.

Sinulla on henkilötietosuojalaissa säädetyin ehdoin oikeus tietojen siirtoon eli oikeus saada omat henkilötiedot koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää ne oman harkintasi mukaan toiselle vastaavalle rekisterinpitäjälle, mikäli se on Storitin käyttämien IT-järjestelmien osalta mahdollista ilman lisäkustannuksia.

8. Turvallisuus

Storit käyttää aina asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia turvatoimenpiteitä (mukaan lukien fyysiset, sähköiset ja hallinnolliset) henkilötietojen suojaamiseksi katoamiselta, häviämiseltä, väärinkäytöltä ja luvattomalta käytöltä tai paljastamiselta.

Vaikka Storit pyrkii suojaamaan henkilötietojen turvallisuutta kaikin mahdollisin toimin, ei mikään järjestelmä pysty ohittamaan täydellisesti kaikkia mahdollisia turvallisuusriskejä. Jos turvallisuusriskejä ilmenee, Storit ottaa käyttöön kaikki mahdolliset toimenpiteet niiden välittömäksi poistamiseksi.

8. Käytämme Klarnaa kaupan ostotapahtuman (check-out) tarjoajana. Tämä tarkoittaa sitä, että saatamme siirtää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, kun kaupan ostotapahtuma on ladattu, jotta Klarna voi hallinnoida ostostasi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitelläänKlarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Ota meihin yhteyttä!Ota meihin yhteyttä!
Chat with us
0
Ostoskärry